Μετά τη νίκη επί της Δόξας, ο προπονητής του Απόλλωνα Πάμπλο Ματσίν δήλωσε τα ακόλουθα:

«Τώρα είναι η στιγμή να σκεφτούμε το κύπελλο. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα, τους οπαδούς και τους παίκτες. Αυτή την εβδομάδα θα μελετήσουμε την Πάφο και θα δούμε ποιους παίκτες θα επιλέξουμε αλλά και την στρατηγική που θα χρησιμοποιήσουμε και στα δύο παιχνίδια. Ελπίζουμε να παίξουμε όπως πρέπει έτσι ώστε η πρόκριση να κριθεί στο δικό μας γήπεδο».

Για το παιχνίδι με την Δόξα: «Κάναμε το καθήκον μας, ξέραμε ότι η Δόξα παίζει για την παραμονή, προχωρήσαμε σε αλλαγές λόγω κυπέλλου, αλλά οι παίκτες ανταποκρίθηκαν άριστα. Ήμασταν ανώτεροι ιδίως προς το τέλος, στην αρχή δυσκολεύτηκαμε να βρούμε τα πατήματά μας. Τις προηγούμενες αγωνιστικές το VAR είχε ακυρώσει δικά μας τέρματα, αυτή τη φορά ακύρωσε γκολ του αντιπάλου, τέτοιες λεπτομέρειες κρίνουν παιχνίδια.

Για τον τραυματισμό του Κρμέντσικ: «Δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή ποιο είναι το πρόβλημα του Κρμέντσικ, ελπίζουμε να είναι σε θέση να μας βοηθήσει κόντρα στην Πάφο».

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου: «Την ερχόμενη Τετάρτη θα αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα που στην α’ φάση του πρωταθλήματος ήταν καλύτερη από μας κι έχει πολλή ποιότητα, αλλά με θέληση και με τον κόσμο μας θα επιχειρήσουμε να κριθεί η πρόκριση στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ».