Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

-Για τις 100 παρουσίες του Σπιλέφσκι στον πάγκο: «Βλέπει διαφορετικά το ποδόσφαιρο απ’ ότι εμείς στην Κύπρο. Δεν είναι το τέλος του κόσμου που δεν πήραμε κάποιο τίτλο όπως είπε κι ο ίδιος, δεν είμαστε ομάδα που κάθε χρόνο βάζουμε τρόπαιο στην τροπαιοθήκη μας.

-Για τα τελευταία 2 ματς: «Όλη η προσοχή μας είναι στον αγώνα με την Πάφος FC. Να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, να τερματίσουμε στην 4η θέση και βλέπουμε».

-Οι λόγοι που ο Άρης δεν μπόρεσε να κατακτήσει τον τίτλο: «Δεν ήταν εύκολο να κάνουμε αυτό που θέλαμε ευθύς εξαρχής. Αν ο Άρης με 51 παιχνίδια στα πόδια του κατάφερνε να κατακτήσει το πρωτάθλημα ή να το διεκδικήσει, τότε για μένα θα ήταν εξωπραγματικό. Τα παραδείγματα που έχουμε στην Κύπρο και στο εξωτερικό, δείχνουν ότι είναι δύσκολη η διαχείριση των δύο διοργανώσεων. Στην περίπτωσή μας, περισσότερο ήταν η πνευματική κούραση. Πιστεύω ότι ο Άρης είναι από τις πιο γυμνασμένες ομάδες. Κάποιοι παίκτες-κλειδιά δεν είχαν αποδώσει, υπήρξε ως ένα βαθμό η κούραση, είναι όλα μαζί. Δεν είναι αποτυχημένη η σεζόν, σίγουρα θα θέλαμε περισσότερα. Στην αποτυχία όμως μπορείς να μάθεις από τα λάθη σου. Θεωρώ δεδομένο ότι ο Άρης θα επανέλθει δριμύτερος».

-Για την περίπτωση Κοκόριν: «Το θέμα του Κοκόριν το χειρίζεται αποκλειστικά ο ιδιοκτήτης. Η ουσία είναι ότι δεν μας βοήθησε όσο πέρυσι. Αντιμετώπισε πολλούς μικρούς τραυματισμούς και δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό. Δεν ήταν διαθέσιμος για περισσότερα από 2-3 συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν χάσαμε τους βασικούς μας στόχους λόγω του Κοκόριν».