Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ιωαννίδη και Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας από τη Λαμία, πήρε το τρίποντο, και θα πάει την Τετάρτη (24/4) στην OPAP Arena για διπλό τίτλου.

Ένας καταιγιστικός Παναθηναϊκός με τους Φώτη Ιωαννίδη και Τάσο Μπακασέτα να κάνουν όργια πέρασε από τη Λαμία επικρατώντας με 5-0 και πλέον θα πάει την Τετάρτη (24/4) στην OPAP Arena για να παίξει τα ρέστα του για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Το τριφύλλι δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας με τον Ιωαννίδη να πετυχαίνει δύο γκολ, να έχει μια ασίστ και να χαρίζει μερικές μαγικές ενέργειες ενώ κοντά σε απόδοση ήταν και ο Τάσος Μπακασέτας ο οποίος είχε επίσης δύο γκολ και δύο ασίστ στα 63′ λεπτά που αγωνίστηκε πριν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Το σκορ για το τριφύλλι είχε ανοίξει ο Βέρμπιτς δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο καθώς είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Μπερνάρ που αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Το μόνο ανησυχητικό για τον Παναθηναϊκό και τον Φατίχ Τερίμ που είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει και κάποιους ποδοσφαιριστές ήταν ο τραυματισμός του Μπερνάρ που αποχώρησε στο 23′ του αγώνα για να δώσει τη θέση του στον Βέρμπιτς.

Με δύο αλλαγές ο Παναθηναϊκός

Ο Φατίχ Τερίμ έκανε δύο αλλαγές στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σε σχέση με το εντός έδρας ματς με τη Λαμία καθώς οι Λοντίγκιν-Λημνιός πέρασε στο αρχικό σχήμα αντί των Ντραγκόβσκι και Σπόραρ ενώ ο Τούρκος τεχνικός έκανε και αλλαγή στον σχηματισμό των πράσινων.

Κάτω από την εστία ήταν ο Λοντίγκιν με τον Κώτσιρα να παίζει στο δεξί άκρο και τον Χουάνκαρ αριστερά ενώ στο κέντρο της άμυνας έπαιξαν οι Γεντβάι-Ακαϊντίν. Μπροστά τους βρέθηκαν οι Αράο-Τσέριν με τον Λημνιό να ξεκινάει στο δεξί άκρο και τον Μπερνάρ αριστερά ενώ ο Μπακασέτας έπαιξε πίσω από τον Ιωαννίδη.

Από την άλλη πλευρά ο Βόκολος είχε και αυτός μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα της ομάδας του σε σχέση με την αναμέτρηση που διεξήχθη στη Λεωφόρο.

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος (62′ Στάνκο), Τζανετόπουλος, Αμαράλ (46′ Σίντκλεϊ), Νούνιες, Τζανδάρης (62′ Κοντονίκος), Σλίβκα, Λέικ (46′ Μαρτίνεθ), Τσιλούλης, Μάλτσι (77′ Τσούκαλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Ακαϊντίν (63′ Βιλένα), Γεντβάι, Χουάνκαρ (63′ Μλαντένοβιτς), Τσέριν, Αράο, Μπερνάρ (23′ Βέρμπιτς), Λημνιός, Μπακασέτας (63′ Μαντσίνι), Ιωαννίδης (71′ Σπόραρ).