Η Ίντερ κλειδώνει την κατάκτηση της Serie A, ωστόσο βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση. Μάλιστα, ο πρόεδρος των νερατζούρι, Στίβεν Ζανγκ, δεν επιτρέπεται να παρευρεθεί στη φιέστα για το σκουντέτο, ειδάλλως κινδυνεύει ακόμα και με σύλληψη.
Δικαστήριο του Μιλάνου επικύρωσε την απόφαση δικαστηρίου του Χονγκ Κονγκ σύμφωνα με την οποία ο 32χρονος επιχειρηματίας, γιος του ιδρυτή του κολοσσού Suning Holdings Group, είναι υπεύθυνος για οφειλή 320.000.000 ευρώ στην China Construction Bank.
Το αποτέλεσμα είναι ο τραπεζικός οργανισμός να έχει δικαίωμα πλέον να απαιτήσει τα χρήματα από τον Ζανγκ και στην Ιταλία. Επίσης, μέχρι τον Μάιο κινδυνεύει να μην είναι πρόεδρος, αφού μοιάζει απίθανο να καταφέρει να αποπληρώσει το δάνειο που πήρε από την Oaktree Capital Management στο όνομα του συλλόγου με εγγύηση το μετοχικό πακέτο κι έτσι όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα περάσει στα χέρια του αμερικανικού fund.
Ο Ζανγκ πάντως σε ερώτησή που τού έγινε στο πλαίσιο του Grand Prix της Formula 1 στην Κίνα απάντησε: «Οι φήμες για την πώληση της Ίντερ είναι ψευδείς. Ελπίζω να γιορτάσουμε όλοι μαζί σύντομα».