Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος, εκ του γραφείου Τύπου του Άρη.

-Για την αγωνιστική κατάσταση του Άρη: «Μπορεί κάθε ομάδα να θέλει να έχει αρκετό κόσμο στο πλευρό της, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε τις χιλιάδες των φιλάθλων. Δεν έχουμε την υποστήριξη που έχουν άλλες ομάδες, αλλά έχουμε πιστούς οπαδούς που δεν μπαίνουν στη διαδικασία της κριτικής σε σχέση με άλλες ομάδες. Αυτά που πέτυχε η ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια δεν τα είχαν καν ονειρευτεί. Δεν είναι εικόνα που έχουμε συνηθίσει, απ’ την άλλη όμως αν το δούμε πιο σφαιρικά, είναι μια πολύ μεγάλη σεζόν για μας. Αν τελείωνε σήμερα η σεζόν, δεν θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε αποτυχημένη. Πήραμε το σούπερ καπ, μπήκαμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, σίγουρα στο τέλος της σεζόν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει. Φταίνε διάφορα πράγματα. Σε αυτό το επίπεδο, όλες οι ομάδες είναι καλές κι αν εσύ δεν είσαι καλός, δύσκολα θα πάρεις αποτελέσματα. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Κάποιες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Ομόνοια δεν ήμασταν καλοί, στο προτελευταίο με την Ανόρθωση δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει».

-Για το πόσο λείπει ο Στρούσκι: «Η απουσία του Στρούσκι επηρεάζει. Είναι κομβική η παρουσία του. Παίζει μεγάλο ρόλο».

-Για τον σημερινό πρώτο ημιτελικό με την Ομόνοια: «Είναι δύο παιχνίδια που αν τα καταφέρεις πας στον τελικό. Σήμερα θα τα δώσουμε όλα, δεν θέλουμε να πούμε μεγάλες κουβέντες. Θα δώσουμε τα πάντα για να βάλουμε τις βάσεις για πρόκριση στον τελικό».

-Για την απουσία του Σπιλέφσκι: «Θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του. Είναι κάτι που επηρεάζει την ομάδα, το έχει αντιληφθεί και ο ίδιος».

-Για το πρωτάθλημα: «Υπάρχουν ακόμη 12 βαθμοί. Το μόνο δεδομένο είναι ότι δεν θα πετάξουμε λευκή πετσέτα. Αν είχαμε κερδίσει ένα από τα παιχνίδια των πλέι οφ, τότε ο Άρης θα ήταν εκεί. Δεν έχουμε το δικαίωμα να τα παρατήσουμε, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».