Ο σημερινός αγώνας με την Πάφος FC (19:30, Primetel) στην «Αρένα» έχει αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη σημασία για την ΑΕΚ, μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ. Η επιστροφή στις νίκες είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία, προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται στη μάχη του τίτλου, διατηρώντας τις πιθανότητές της.
Εάν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει, θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα της Λάρνακας ψάχνει την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ στην «Αρένα». Μοιάζει… παράδοξο, αλλά ακόμη δεν νίκησε στην έδρα της, μετρώντας μία ισοπαλία με τον Άρη και την ήττα από το ΑΠΟΕΛ. Η 3η απόπειρά της δεν θέλει να είναι, πάλι, φαρμακερή…
Στα της ενδεκάδας, ο Πίριτς θα είναι στο τέρμα, οι Ρομπέρζ-Μιλίτσεβιτς στα στόπερ, με μπακ τους Ντιούνκου-Γκαρσία. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Λέδες και Πονς, με τον Ντίμερς σε ελεύθερο ρόλο.
Ο Τόνγκια θα πάρει θέση στο ένα άκρο, Οι Φαράζ, Σάντος και Μπρούνο Γκάμα διεκδικούν την άλλη θέση, ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες μεταξύ Σολ και Λόπες για την κορυφή της επίθεσης.

Ανδρέας Βεντούρης