Για τη νίκη της ΑΕΚ στην έδρα του Άρη, μίλησε μετά τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ο Αλέξης Κούγιας.

Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δεν μίλησε για το παιχνίδι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αλλά για το ΆρηςΑΕΚ, κάνοντας λόγο για παραποδόσφαιρο, αναφέροντας ότι αυτό που έκαναν σήμερα Μάντζιος και Καρυπίδης αποτελεί βάρβαρη προσβολή προς όλους τους φιλάθλους και τους διεκδικητές του τίτλου, ενώ ζήτησε να γίνει έρευνα για τις στοιχηματικές αποδόσεις σε σχέση με την ανατροπή του σκορ στο παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δε θα μιλήσω καθόλου για το υπέροχο αυτό παιχνίδι που απολαύσαμε σήμερα. Θέλω να μιλήσω για το παραποδόσφαιρο. Αυτό που έκαναν σήμερα ο Μάντζιος και ο Καρυπίδης δεν είναι αλλοίωση πρωταθλήματος, είναι βάρβαρη προσβολή προς όλους τους φιλάθλους, βάρβαρη προσβολή σε όλες τις μεγάλες και ιστορικές ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, βάρβαρη προσβολή στην ιστορική ομάδα του Άρη.

Ο Άρης δεν είναι Βέροια, ούτε το Μοσχοχώρι, το χωριό του Καρυπίδη. Είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για πονηρές ιστορίες. Προσκαλώ τον εισαγγελέα να πάρει την κασέτα του παιχνιδιού και συγχρόνως να γίνει έρευνα για τις στοιχηματικές αποδόσεις σε σχέση με την ανατροπή του σκορ, δε θέλω να πω τίποτα άλλο».