Έναν πιο αποφασιστικό Παναθηναϊκό περιμένει απόψε ο προπονητής της Μακάμπι, Όντεντ Κάτας, μετά το break που έκανε η ομάδα του στο Game 1 των playoffs.

«Ο Παναθηναϊκός θα μπει πιο δυνατά στο δεύτερο παιχνίδι και το έργο μας θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να διορθώσουμε και στις δύο πλευρές του παρκέ και πιστεύω πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Αμυντικά δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και η ευθύνη είναι δική μου. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε και θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα στον Σλούκα και τον Ναν. Επίσης πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, είναι πολύ σημαντικό για μας», ανέφερε.

Παράλληλα ο Ισραηλινός προπονητής στάθηκε στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, την οποία άλλωστε γνωρίζει από τη θητεία του στο «τριφύλλι» ως παίκτης και μετέπειτα προπονητής. «Μου αρέσει η ατμόσφαιρα. Γι’ αυτό είμαστε στο μπάσκετ, είτε είναι κάποιος παίκτης ή προπονητής. Λατρεύω τα μεγάλα παιχνίδια, μου αρέσει αυτή η ατμόσφαιρα, αρκεί να μην είναι βίαια. Σε μας λείπουν οι οπαδοί μας, αλλά ελπίζω να τους κάνουμε χαρούμενους», είπε.