Ο Κόουλ Πάλμερ κρατά ζωντανή την Τσέλσι στην κούρσα της Ευρώπης σχεδόν μόνος του. Ο νεαρός Άγγλος πέτυχε καρέ τερμάτων, οδήγησε την ομάδα του σε άνετη επικράτηση με 6-0 επί της Έβερτον και την έφερε στο -3 από την εξάδα κι ενώ οι «μπλε» έχουν και ματς λιγότερο από Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ. Έμπλεξαν ξανά τα «ζαχαρωτά» που απέχουν μόλις δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 13ο λεπτό ο Πάλμερ έκανε μαγική ενέργεια, άλλαξε με τον Τζάκσον και με άψογο πλασέ λίγο έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0. Στο 15’ ο Πάλμερ απείλησε ξανά και στο 18’ ο Πίκφορντ απέκρουσε το πλασέ του Τζάκσον αλλά ο Πάλμερ πήρε το ριμπάουντ κι έγραψε το 2-0 με κεφαλιά εξ επαφής.

Και μάλιστα στο 29’ ο Πίκφορντ έδωσε πάνω στον Πάλμερ που τον πλάσαρε από το κέντρο σχεδόν για το 3-0. Στο 35ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Μπέτο και στο 44’ μετά από σέντρα του Κουκουρέγια από αριστερά, ο Τζάκσον κατέβασε πανέμορφα στο πέναλτι και με γυριστό σουτ έκανε το 4-0.

Στο 50’ η κεφαλιά του Μπράνθγουαϊτ πέρασε μόλις έξω και στο 59’ ο Πάτερσον παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ. Στο 61’ η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι και ο Πάλμερ έγραψε το 5-0 με το τέταρτό του γκολ στο ματς!

Στο τελευταίο μισάωρο η Τσέλσι έλεγξε απόλυτα τον ρυθμό και στο 90′ ο Πίκφορντ απέκρουσε το σουτ του Τσίλγουελ από αριστερά και ο Γκίλκριστ από κοντά με νέο σουτ έκανε το 6-0.

ΤΣΕΛΣΙ: Πέτροβιτς, Γκουστό (87′ Γκίλκριστ), Τσαλομπά, Τιάγκο Σίλβα, Κουκουρέγια, Καϊσέδο, Γκάλαχερ, Μούντρικ (80’ Τσίλγουελ), Μαντουεκέ (72’ Τσουκβουεμέκα), Πάλμερ (80’ Κασαντέι), Τζάκσον (87′ Ντέιβιντ)

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν (46’ Πάτερσον, 90+2′ Γκόντφρεϊ), Ταρκόβσκι, Μπράνθγουαϊτ (57’ Κιν), Μικολένκο, Ονάνα (46’ Γκόμες), Γκάρνερ (46’ Χάρισον), Ντουκουρέ, ΜακΝίλ, Γιανγκ, Μπέτο.