Όρθια στο Μπέργκαμο έμεινε η Βερόνα, η οποία απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την Αταλάντα κι ενώ έχανε με 2-2. Εκτός επικίνδυνης ζώνης ξανά η Ελλάς, σταθερά σε θέση Ευρώπης η Dea και όλοι χαρούμενοι.

Στο 13ο λεπτό ο Κοουπμάινερς πέρασε κάθετα στον Σκαμάκα που κοντρόλαρε στο πέναλτι και με σουτ έκανε το 1-0 ενώ στο 18’ ο Σουσλόβ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καρνεζέκι σε τετ α τετ και στο 18’ ο Έντερσον έφυγε μόνος στην κόντρα και πλάσαρε για το 2-0. Στο 22’ το σουτ του Κοουπμάινερς πέρασε μόλις έξω όπως κι εκείνο του Πάσαλιτς στο επόμενο λεπτό και στο 31’ ο Μοντιπό είπε όχι σε κεφαλιά του ίδιους παίκτη. Στο 32’ ο Κοουπμάινερς απείλησε ακόμη μια φορά και στο 34’ ο Μοντιπό απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Ντε Κετελάρ που κόντραρε σε σώματα. Στο 40ο λεπτό ο Καρνεζέκι έβγαλε σε κόρνερ το σουτ του Σουσλόβ και στο 50’ ο γκολκίπερ της Αταλάντα απέκρουσε και το σουτ του Καμπάλ.

Στο 56ο λεπτό ο Νόσλιν έκανε το γύρισμα από δεξιά, Λάζοβιτς κοντρόλαρε στο ημικύκλιο της περιοχής, ζύγισε το πόδι του και με όμορφο σουτ έγραψε το 2-1.

Και μάλιστα στο 59’ o Σεντόνζ σέντραρε από δεξιά και ο Νόσλιν με προβολή εξ επαφής ισοφάρισε σε 2-2. Στο 70ο λεπτό η κεφαλιά του Φολορούνσο πέρασε μόλις έξω ενώ στο 74’ ο Μοντιπό έβαλε ένα ακόμη σημαντικό στοπ σε σουτ του Μίραντσουκ. Στο 79’ ο Χολμ έκανε άσχημο τελείωμα από ιδανική θέση και στο 87’ ο Μοντιπό είπε όχι εκ νέου σε μακρινό σουτ του Μίραντσουκ.

Στο 90+1’ ο Μίραντσουκ έφτασε ακόμη μια φορά κοντά στο γκολ και στο 90+3’ ο Καρνεζέκι μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Νόσλιν.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Καρνεζέκι, Τολόι (63’ Κολάσινατς), Χίεν, Ντζιμσίτι, Χολμ (81’ Χάτεμπουρ), Έντερσον, Πάσαλιτς, Ρουτζέρι, Κοουπμάινερς, Ντε Κετελάρ (63’ Μίραντσουκ), Σκαμάκα (63’ Λούκμαν)

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Σεντόνζ (90′ Τσατσουά), Καμπάλ, Μανιάνι, Νταβίντοβιτς, Σίλβα, Φολορούνσο (90′ Κόπολα), Νόσλιν, Σουσλόβ (77’ Μίτροβιτς), Μπονατσόλι (56’ Σβιντέρσκι), Λάζοβιτς (77’ Βινάγρκε)