Η απογευματινή (17:00) συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου της Ανόρθωσης (δεν είναι έκτακτη, ήταν προγραμματισμένη) ενδέχεται να φέρει περαιτέρω εξελίξεις. Ο προβληματισμός για τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, μετά τη μη ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για οικονομική βοήθεια είναι μεγάλος και παρότι δόθηκε παράταση, το σενάριο να διαφοροποιηθεί το σκηνικό δεν μοιάζει απλά αισιόδοξο, αλλά μάλλον ουτοπικό.
Μέχρι πρότινος, η διοίκηση Ανδρέα Σάντη δεν έδειχνε διατεθειμένη να παραιτηθεί, κάτι που φάνηκε από την τελευταία γενική συνέλευση αλλά και από τα πλάνα που εκπόνησε για οικονομική στήριξη, η οποία βέβαια δεν ήρθε ποτέ.
Μπορεί να υποθέσει κανείς ότι έριξε την τελευταία της ζαριά. Πλέον όμως ο κλοιός σφίγγει επικίνδυνα. Η Ανόρθωση χρειάζεται λύσεις… χθες και δεν μπορεί να περιμένει τη γενική συνέλευση της 24ης Απριλίου.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν αυτή τη φορά ο Ανδρέας Σάντης και η διοίκησή του θα υποβάλει την παραίτησή της, ώστε να ανοίξει το δρόμο για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Ο ίδιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και θα φανεί μετά τη συνεδρία εάν έχουν αλλάξει τα δεδομένα, επιλέγοντας το δρόμο της εξόδου. Πάντως, αναμένεται ότι θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση με το τέλος της, ίσως ακόμη κι ανακοίνωση.
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έφτασε η ώρα των αποφάσεων στην Ανόρθωση.

Ανδρέας Βεντούρης