Αυτή είναι η μεγάλη και σημαντική απορία. Τι θα κάνει ο Πάμπλο Ματσίν ενόψει της αναμέτρησης με τη Δόξα στην Περιστερώνα αφού ακολουθεί το πρώτο ματς κυπέλλου κόντρα στην Πάφος FC; Θα φανερώσει τα…φύλλα του ή θα «θολώσει τα νερά»; 
Το επικρατέστερο σενάριο φέρει τον Ισπανό κόουτς να πράττει ότι και στα προηγούμενα ματς. Δηλαδή να βάζεις τους βασικούς του ποδοσφαιριστές για να έχουν ρυθμό και να είναι πανέτοιμοι ενόψει του ντέρμπι.
Παρόλα αυτά, ίσως προφυλάξει κάποιους ποδοσφαιριστές όπως ο Σάντος, ο Βαλμπουενά (οι δυο τους επιστρέφουν), ο Εκπολό και ο Μάρκες. Αφενός για να ξεκουραστούν κι αφετέρου για να μην υπάρξει το οποιοδήποτε απρόοπτο με τραυματισμό.
Παράλληλα, αναμένεται να δώσει φανέλα στον Μαλεκκίδη για να βρει αγωνιστικά τα πατήματά του, μετά το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε. Υπενθυμίζεται πως ο Κύπριος μπακ πέρασε και ως αλλαγή στο ματς με τον Οθέλλο κι έκανε την επανεμφάνισή του στη δράση μετά τις 11 Μαρτίου.
Όσον αφορά τον Σαγκάλ, το ιατρικό επιτελείο των γαλάζιων «έπεσε με τα μούτρα» πάνω του με σκοπό να προλάβει να είναι έτοιμος. Έστω και για να βρεθεί στην αποστολή καθώς εξαιρετικά δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Θράσος Δημητρίου