Ο Άγγελος Ευθυμίου, μίλησε στο balla.com.cy για το ΑΠΟΕΛ και τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ η οποία όπως είπε το καθιστά ως το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Μας ανέλυσε το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση και τόνισε ότι χρειάζεται προσοχή για να έρθει η νίκη από τους γαλαζοκίτρινους.

Η αγωνιστική που μας πέρασε αδιαμφισβήτητα…ανήκει στο ΑΠΟΕΛ. Ο συνδυασμός αποτελεσμάτων στα υπόλοιπα ματς και η νίκη του, του έδωσαν περισσότερες πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου;
«Θεωρώ ότι πλέον το ΑΠΟΕΛ έχει το χρίσμα του απόλυτου φαβορί, θα είναι πολύ δύσκολο να χάσει το πρωτάθλημα πιστεύω. Στην καλύτερη περίπτωση η ΑΕΚ, η οποία είναι η άμεση αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ, την τελευταία αγωνιστική στο ΓΣΠ να μπορεί να διεκδίκηση κάτι για τον τίτλο αλλά με συνδυασμούς αποτελεσμάτων στις επόμενες αγωνιστικές κάτι που θα είναι δύσκολο».

Πως πρέπει να διαχειριστεί τώρα το ΑΠΟΕΛ τον αγώνα με την Ανόρθωση;
«Και με την ΑΕΚ έδειξε η Ανόρθωση παρόλο που έχασε ότι θα το παλέψει, το ίδιο έκανε και με τον Άρη και έφερε ισοπαλία. Πολύ δύσκολο ματς για το ΑΠΟΕΛ και απαιτεί προσοχή. Σίγουρα θα επιβληθεί στο γήπεδο αλλά σημασία θα έχει να σκοράρει στις ευκαιρίες που θα βρει. Είναι λογικό ότι η Ανόρθωση θα παίξει χωρίς άγχος και με ελευθερία. Όσο περνάει ο χρόνος και δεν σκοράρει το ΑΠΟΕΛ αυτό θα είναι υπέρ της Ανόρθωσης γι’ αυτό πρέπει να διαχειριστεί σωστά από την αρχή την αναμέτρηση».

Σόλωνας Κύπρου