Ανακοίνωση από τον Απόλλωνα για τη συνεργασία με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό κλάδου Λεμεσού. Θα διατίθενται λαχνοί εισφοράς με στόχο την ενίσχυση των πασχαλινών πακέτων αγάπης.

Αναλυτικά:

«Στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ και σε συνεργασία με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό κλάδου Λεμεσού ενημερώνουμε ότι θα διατίθενται λαχνοί εισφοράς με στόχο την ενίσχυση των πασχαλινών πακέτων αγάπης που θα δοθούν από τον Ερυθρό Σταυρό σε 500 ευάλωτες οικογένειες της πόλης μας.

Τα πασχαλινά πακέτα αγάπης περιλαμβάνουν φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία είναι απαραίτητα για κάθε σπίτι.

Για τον πιο πάνω ιερό σκοπό, ανακοινώνεται ότι οι λαχνοί εισφοράς θα βρίσκονται στο Apollon Official Store και καλούμε το φίλαθλο κοινό όπως ενισχύσει την προσπάθεια του οργανισμού.

Εθελοντές του φιλανθρωπικού οργανισμού θα βρίσκονται και στις εισόδους του σταδίου «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» πριν από τον αγώνα Κυπέλλου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (17/04, 20:00) και θα διαθέτουν λαχνούς εισφοράς στο φίλαθλο κοινό.

Σας καλούμε να στηρίξετε αυτή τη σημαντική προσπάθεια και να κάνετε την εισφορά σας αγοράζοντας κουπόνι αξίας €5 και €10.

Eισφορές μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά στον πιο κάτω λογαριασμό με αναφορά ‘Apollon x Red Cross:

BANK OF CYPRUS

CYPRUS RED CROSS SOCIETY LIMASSOL

IBAN: CY40002001950000357014002141

SWIFT CODE: BCYPCY2N»