Ώρα 12 το μεσημέρι. 34χρονος, που απασχόλησε την Αστυνομία ουκ ολίγες φορές, αναχωρεί με τη μοτοσικλέτα του από τον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας.

Βάσει έγκυρων πληροφορίων του Σίγμα, είχε μόλις επισκεφθεί συγγενή του, που τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις εμπρησμών.

Ενόσω κινείτο στον περιφερειακό δρόμο Παλαιχωρίου – Ανθούπολης, εντός των ορίων της Λακατάμειας, οι δύο δράστες έστησαν στον 34χρονο καρτέρι θανάτου.

Βάσει έγκυρων πηγών, οι επίδοξοι δολοφόνοι βρίσκονταν σταθμευμένοι με σκούτερ μεγάλου κυβισμού, στην αντίθετη πλευρά του δρόμου, φορώντας τα κράνη τους.

Χωρίς κανένα δισταγμό, ο ένας εκ των δύο, μόλις είδε τον στόχο, να καταφθάνει, άνοιξε πυρ, μπροστά στα μάτια έντρομων πολιτών. Η μοτοσικλέτα ανατράπηκε, με το θύμα να σέρνεται στην άσφαλτο. Αμέσως οι δύο δράστες, διέφυγαν με το σκούτερ.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί με την Αστυνομία να διενεργεί έρευνες, ενώ εξετάζονται κάμερες στην περιοχή για να φανεί κατά πόσον καταγράφηκαν οι κινήσεις θύματος και επίδοξων δολοφόνων.

Στη σκηνή εντοπίστηκαν  τουλάχιστον τρεις κάλυκες, οι οποίοι στάλθηκαν για βαλλιστικό έλεγχο, που θα καταδείξει τον τύπο του όπλου των δραστών.

Το θύμα τραυματίστηκε με μία σφαίρα στο λαιμό και δύο σφαίρες στα πλευρά.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει κρίσιμη.

Οι κινήσεις των δραστών που καταγράφηκαν από κλειστά κυκλώματα,  προδίδουν πως είχαν παρακολουθήσει το θύμα και γνώριζαν για την επίσκεψή του στο αστυνομικό τμήμα στη Λακατάμεια, μέχρι και την ώρα αναχώρησής του.

Το προφίλ του 34χρονου

Οι πληροφορίες του Σίγμα αναφέρουν ότι, ο 34χρονος είχε απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τις αρχές στο παρελθόν για εγκληματικές ενέργειες, ενώ φέρεται να συνδεόταν φιλικά και επιχειρηματικά με άλλο πρόσωπο, θύμα εγκληματικής ενέργειας που συνέβη στο παρελθόν.

Το θύμα φαίνεται να έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα, δυσκολεύοντας το έργο των αρχών που επιχειρούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Δείτε το ρεπορτάζ:

ΠΗΓΗ: Sigmalive.com