Αυξημένη σκόνη θα παρατηρείται στην ατμόσφαιρα, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η πρόγνωση του καιρού: 

Ψηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα μέχρι και την Παρασκευή, θα αιωρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένεται κατά διαστήματα να είναι αυξημένες.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά περιόδους θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά στα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο αργότερα στα δυτικά, στα βόρεια αλλά και στα ανατολικά, θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα θερμός για την εποχή, κυρίως αίθριος και με περιόδους με αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία την Τετάρτη θα σημειώσει άνοδο και την Πέμπτη μη αξιόλογη μεταβολή, για να βρεθεί αισθητά πιο πάνω από τις εποχικές μέσες τιμές.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να συνεχίσει ωστόσο να κυμαίνεται αισθητά πιο πάνω από τις εποχικές μέσες τιμές.