Η σημερινή μέρα ανήκε στο ΑΠΟΕΛ και στον κάθε ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ καθώς αυτά που άκουγαν από τα χείλη των διοικούντων εδώ και καιρό, πήγαν ένα βήμα παρακάτω και μάλιστα αυτό το βήμα ήταν μεγάλο.
Ο επενδυτής για το γήπεδο ήρθε στην Κύπρο και δια στόματος του ιδίου και των στενών συνεργατών του λέχθηκε ότι ούτε λίγο-ούτε πολύ… το νερό μπήκε στο αυλάκι.

Ο κύριος Ντίνος Ιορδάνου είναι έτοιμος να βάλει 12-13 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που επιτρέπει στο να αρχίσουν άμεσα οι εργασίες από την στιγμή που με τα χρήματα αυτά συγκεντρώνεται το 70%-75% του συνολικού κόστους (μαζί με την κρατική χορηγία).
Αν όλα πάνε καλά με τις προσφορές, οι εργασίες για την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ θα αρχίσουν σε περίπου ένα χρόνο, Μάρτιο του 2025 και θα ολοκληρωθούν τρία χρόνια αργότερα.
Τον Απρίλιο του 2028 θα είναι έτοιμο το γήπεδο και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς η ομάδα θα αγωνιστεί εκεί.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι τον Νοέμβριο είναι τα γενέθλια του ΑΠΟΕΛ (8 Νοεμβρίου), τότε θα γιορτάσει τα 102 χρόνια ζωής στο νέο του σπίτι.
Στόχος όλων όσων εμπλέκονται είναι να τεθούν κατά γράμμα τα χρονοδιαγράμματα προκειμένου με το ξεκίνημα της σεζόν 2028-2029 όλα να είναι έτοιμα.

Χρίστος Χρίστου


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η στιγμή που… λυγίζει ο Ντίνος Ιορδάνους… και το χειροκρότημα! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες για το… στολίδι του ΑΠΟΕΛ! (ΦΩΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η χωρητικότητα του γηπέδου και της κάθε εξέδρας ξεχωριστά…

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ: «Όνειρο ζωής για μένα, θα μπορούσα να το εγκαταλείψω αλλά…»