Κατάμεστη από 10.000 θεατές αναμένεται να είναι την Παρασκευή η «Segafredo Arena» για την μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Βίρτους Μπολόνια και Παναθηναϊκό AKTOR (21:30) για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Όπως ανακοινώθηκε από την ιταλική ομάδα, απέμειναν μόλις 700 εισιτήρια για την αναμέτρηση. Υπενθυμίζεται πως οι «πράσινοι» θα έχουν στο πλευρό τους 350 φίλους της ομάδας, παρότι οι αιτήσεις για εισιτήρια ήταν τριπλάσιες. Ωστόσο η Βίρτους δεν διέθεσε περισσότερα εισιτήρια στους φιλοξενούμενους και υποχρεώνει τους φιλάθλους της να αγοράσουν εισιτήρια εισάγοντας τον αριθμό της κάρτας διαρκείας τους, προκειμένου να αποτρέψει να αγοράσουν εισιτήρια στο υπόλοιπο γήπεδο οι οπαδοί του «τριφυλλιού».
Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο, χθες δεν αγωνίστηκαν απέναντι στην Μπρέσια οι Ντάνιελ Χάκετ, Αϊζάια Κορντινιέ και Τζόρνταν Μίκι, ωστόσο τουλάχιστον οι δύο πρώτοι εκτιμάται πως θα επανέλθουν την Παρασκευή. Πιο… σίγουρος για την επιστροφή είναι ο Γάλλος φόργουορντ.
Σημειώνεται πως η Βίρτους Μπολόνια προέρχεται από ένα σερί τεσσάρων ηττών και έχει υποχωρήσει στην όγδοη θέση, ενώ ο Παναθηναϊκός με νίκη θα βρεθεί ακόμη πιο κοντά στο να τερματίσει δεύτερος στην κανονική περίοδο.