Το βράδυ της Τετάρτης έπαιξε για ένα ημίχρονο, η Σίτι καθάρισε τη ρεβάνς με την Κοπεγχάγη, ο Ρόδρι γι’ ακόμα ένα ματς πήρε αποτέλεσμα και τώρα η απειλή που… ακούει στ’ όνομα Λίβερπουλ, έρχεται να του βάλει νέα, τεράστια πρόκληση.

Ο Ισπανός χαφ έχει καταφέρει να προσφέρει απίστευτη ασφάλεια στους «πολίτες» με την παρουσία του. Δεν είναι τυχαίο πως φέτος, η Σίτι έχει χάσει όλα τα ματς στα οποία ο Ρόδρι δεν ήταν παρών!

Ο… πολυμήχανος μέσος των τρεμπλούχων, που φυσικά έκρινε και τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη σεζόν, έχει μετρήσει πλέον 60 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις δίχως ήττα! Μαζί και με το 3-1 επί της Κοπεγχάγης στο «Etihad» στη ρεβάνς των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι πλέον ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ με τέτοια εντυπωσιακή επίδοση χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα.

Επόμενο εμπόδιο, η Λίβερπουλ. Στο ντέρμπι κορυφής της Πρέμιερ Λιγκ. Με τη Σίτι στο -1. Και με τον Ρόδρι να έχει πάρει ανάσες με τα 45’ συμμετοχής στο παιχνίδι κόντρα στους Δανούς. Θα φτάσει στα 60+ ματς ο Ρόδρι ή οι «κόκκινοι» θα του σπάσουν αυτή την τρομερή επίδοση;