Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφος FX, Χάρης Θεοχάρους.

-Για την ήττα από το ΑΠΟΕΛ: «Μας προβληματίζει, για ακόμη μία φορά… μία από τα ίδια. Μέτρια εμφάνιση, μείναμε πολύ μακριά από τους στόχους μας. Μας προβληματίζουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και στα αποτελέσματα, η αστάθεια μας έχει στοιχίσει σε όλη τη χρονιά και δεν βρίσκουμε λύση στο πρόβλημα. Έχουμε την ποιότητα να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα και δεν το κάνουμε. Δημιουργήσαμε μια ομάδα για να κάνουμε κάτι το διαφορετικό, να μπορούμε να κερδίζουμε και το ΑΠΟΕΛ στην έδρα του, με όλο το σεβασμό στις υπόλοιπες ομάδες. Ήταν μια μέτρια εικόνα, δεν είναι κι ότι καλύτερο να χάσουμε με ένα στενό σκορ, η ομάδα δημιουργήθηκε για να… χτυπάει τέτοια παιχνίδια και δεν το κάνει».

-Για το ότι Κβίντα και Ντράγκομιρ δεν ήταν στην 11άδα: «Προερχόταν από τραυματισμό ο Ντράγκομιρ, για τον Κβίντα ήταν απόφαση προπονητή».

-Αν στοίχισε η απουσία του Ζάιρο: «Είναι βαρόμετρο, αλλά αυτός που έδωσε τα πάντα στο χθεσινό παιχνίδι ήταν ο Κοντρέρας. Δεν θεωρώ ότι στοίχισε η απουσία του Ζάιρο αλλά άλλων παικτών που… αγωνίζονταν».

-Αν η ομάδα δεν έχει τελικά την ποιότητα να διεκδικήσει θέση στην πρώτη δυάδα: «Η βαθμολογία αυτό λέει. Εμείς που ξέρουμε όμως θα μπορούσαμε και θα έπρεπε να ήμασταν σε καλύτερη θέση. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και δεν το κάναμε στη διάρκεια της χρονιάς».

-Γιατί δεν μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω: «Δεν είναι λόγω ρέντας η θέση που βρισκόμαστε. Δεν βρήκαμε το μομέντουμ που θέλαμε, σε καμία στιγμή. Κάναμε πέντε σερί νίκες κάποια στιγμή αλλά δεν φταίει η ρέντα. Φταίνε πιο σοβαρά πράγματα που πρέπει να τα βρούμε και να τα λύσουμε για να διεκδικεί μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Υπάρχει ακόμη η έξοδος στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος και πρέπει να το παλέψουμε».

-Αν προέκυψαν προβλήματα από το ματς στο ΓΣΠ: «Όχι. Θα απουσιάσει στο επόμενο παιχνίδι ο Μελούσο λόγω καρτών, επιστρέφει ο Ζάιρο».

-Αν τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο «Στέλιος Κυριακίδης»: «Δεν μπορώ να το απαντήσω. Θα είχαμε συνάντηση σήμερα με τον ΚΟΑ, αναβλήθηκε και θα γίνει στην Πάφο την ερχόμενη βδομάδα. Μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα, χρειάζεται προσπάθεια απ’ όλους για να μην ξενιτευτούμε για ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Αυτό θα είναι τραγικό».