Τρία πρόσωπα από τον Άρη βρέθηκαν σήμερα, Πέμπτη (14/03), σε ΙΕΚ δημσιογραφίας της Θεσσαλονίκης, μιλώντας και απαντώντας στα ερωτήματα των σπουδαστών. Συγκεκριμένα, το παρών έδωσε ο προπονητής των «κίτρινων», Άκης Μάντζιος, ο νεαρός μεσοεπιθετικός, Μιχάλης Παναγίδης και ο team manager, Γιώργος Γκουγκουλιάς.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την πορεία του Άρη στο Κύπελλο, λέγοντας πως αν το κατακτήσουν στον τελικό με τον Παναθηναϊκό θα τους γράψει η ιστορία. «Καταφέραμε σε πρώτη φάση να εκπληρώσουμε έναν μεγάλο στόχο που είχε η ομάδα, τον τελικό του Κυπέλλου. Φτάσαμε στον τελικό μετά από 14 χρόνια και είμαστε ένα παιχνίδι μακριά για να πάρουμε ένα τρόπαιο μετά από 54 χρόνια.

Ευελπιστώ όλοι όσοι παίξουν, στην ενδεκάδα ή έρθουν από τον πάγκο, να μην έχουμε άγχος ή τουλάχιστον να είναι δημιουργικό το άγχος για να μπορέσουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Αφιερώσαμε πολύ χρόνο στα παιδιά για να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι για τον Αρη να έρθει ένα τρόπαιο, αντιλαμβάνονται όλοι ότι αν τα καταφέρουμε θα μας γράψει η ιστορία».

Ο Παναγίδης, από την πλευρά του, δήλωσε: «το όνειρό μας, όλων των παικτών του Αρη είναι να κατακτήσουμε φέτος το Κύπελλο. Νιώθω πολύ όμορφα που είμαστε στον τελικό».

Τέλος, ο Γιώργος Γκουγκουλιάς στάθηκε στον δικό του ρόλο και το πως επηρεάζονται οι παίκτες: «ακούγονται πολλά, λέγονται πολλά και τα περισσότερα δεν ισχύουν κιόλας. Είναι ένα κομμάτι και δικό μου και του κόουτς να κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές, να έχουν κλειστά τα αυτιά τους σε αυτά που ακούγονται από έξω, ώστε να είναι έτοιμοι και συγκεντρωμένοι διότι πολλά πράγματα γίνονται και εσκεμμένα».