Για το σημερινό φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών και όχι μόνο, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για το εορταστικό φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών: «Είναι ένα ιστορικό φιλικό με μια ένδοξη ομάδα όπως η ΑΕΚ και είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που αποδέχθηκε την πρόταση μας να τιμήσει τον Απόλλωνα. Η προπώληση ξεπέρασε τις 7 χιλιάδες, πλησιάζουμε τις 8 χιλιάδες. Διατέθηκαν πέραν των 2 χιλιάδων αναμνηστικών κασκόλ. Είναι η πρώτη εκδήλωση από μια σειρά εκδηλώσεων για τους εορτασμούς των 70 χρόνων. Πάντα είναι ιδιαίτερα τα φιλικά ανάμεσα σε ομάδες της Κύπρου και της Ελλάδας, είναι αδελφικοί οι δεσμοί εθνικοί και θρησκευτικοί. Θα υπάρξουν βραβεύσεις πριν το παιχνίδι».

Δεύτερο φιλικό με την ΑΕΚ σε δύο χρόνια, στοχεύετε και σε περαιτέρω συνεργασία; «Ο Απόλλωνας είναι ομάδα με ανοικτούς ορίζοντες, Δεν προσκαλέσαμε την ΑΕΚ έχοντας κατά νου κάτι παραπάνω από το να τιμήσουμε την ομάδα»

Για τα αγωνιστικά: «Θα απουσιάζουν οι διεθνείς και κάποιοι τραυματίες. Είναι μια λαμπρή μέρα για το σύλλογο αλλά τίποτα δεν μπορεί αν επισκιάσει τις διπλές αναμετρήσεις του Κυπέλλου με την Πάφος FC. Απόψε θα γιορτάσει ο Απόλλωνας με τον κόσμο του και η ΑΕΚ με τον κόσμο της».

Μάρκες και Μαλεκκίδης θα είναι έτοιμοι για τους ημιτελικούς; «Ναι θα είναι έτοιμοι».