Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ κινείται στους ρυθμούς της αναμέτρησης με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Η σημερινή ημέρα, ωστόσο, είναι αφιερωμένη στον Γιάννη Κωνσταντέλια. Το «χρυσό» παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου συμπλήρωσε 21 χρόνια ζωής, ενώ εκτός από την ομάδα του, ευχήθηκε και η UEFA.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού του Europa Conference League, η διοργανώτρια θέλησε να εκφράσει τις ευχές της για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, που συνεχίζει να τραβάει τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο Κωνσταντέλιας στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας, ενώ η λεζάντα περιλαμβάνει τον αριθμό «7», το νούμερο, που φοράει στη φανέλα.

To «wonderkid» του ΠΑΟΚ διανύει εξαιρετική σεζόν και συνεχίζει να οδηγεί την ομάδα του στην κορυφή του πρωταθλήματος. Πρωτοστάτησε στην ευρωπαϊκή πορεία του «δικεφάλου του Βορρά» και φέτος έχει βάλει το γκολ στο ρεπερτόριο του.

Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 42 αγώνες και μετράει 12 γκολ και έξι ασίστ, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία αυξάνεται καθημερινά.