Με την παρουσία των τριών ποδοσφαιριστών που θα πάρουν γεύση από την τελική φάση του EURO 2024 (Μπέλετς-Κβιλιτάια-Ντβάλι) εισέρχεται από την Πέμπτη στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα έχει επίσης στη διάθεση του και τους διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων (ο Σατσιάς σκόραρε και ο Βρόντης με τον Κίττο ήταν επίσης στην 11άδα) και το ΑΠΟΕΛ πάει φουλ για το μεγάλο αγώνα.
Μοναδική εξαίρεση ο Κρέσπο η επιστροφή του οποίου ακόμα δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί με ακρίβεια.
Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Κυριακάτικη 11άδα, εν μέσω σημαντικών επιστροφών και ανάλογα με το πως οπ Σα Πίντο θα θελήσει να προσεγγίσει την αναμέτρηση.
Σημείο-κλειδί, ο Ράντοσαβ Πέτροβιτς και η θέση στην οποία θα αγωνιστεί. Ο Σέρβος αναμένεται να καθορίσει την 11άδα αφού αν προτιμηθεί στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Ντβάλι τότε δημιουργείται ερωτηματικό με το Σούσιτς.
Ο Βόσνιος βέβαια μπορεί να παίξει δεξιά και αριστερά στην άμυνα. Αν ο Πέτροβιτς προτιμηθεί στη μεσαία γραμμή τότε εκεί θα δημιουργηθούν μεγαλύτερα ερωτηματικά αφού υπάρχουν εκεί ο Κοσταντίνοφ, ο Ντάλσιο και ο Βιγιαφάνες.
Σημειώστε όμως, ότι ο Ντβάλι έχει…φορτωθεί με δύο φουλ συμμετοχές με την Εθνική Γεωργίας και ίσως είναι θέμα το οποίο θα αναλύσει ο Σα Πίντο, πριν  καταλήξει στην 11άδα.
Είναι αρκετές οι πιθανότητες για να δούμε 2-3 αλλαγές συγκριτικά με την 11άδα που άρχισε το ντέρμπι με την Ομόνοια αφού υπολογίζεται για βασικός και ο Κβιλιτάια.