Οι προσπάθειες για δανειοδότηση έχουν πέσει στο κενό και το ερώτημα που πλανάται είναι ένα και μοναδικό: τι μέλλει γενέσθαι στην Ανόρθωση; Η διοίκηση Ανδρέα Σάντη είναι σε επαφές τις τελευταίες μέρες με εξωδιοικητικούς παράγοντες, με σκοπό να συμβάλουν οικονομικά ώστε να γίνει εφικτό να καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις, οι οποίες είναι πολλές: μισθοί ποδοσφαιρικού τμήματος και προσωπικού, παλιές οφειλές, κριτήρια ΟΥΕΦΑ-προσφυγές και ούτω καθεξής.
Η έλλειψη ρευστότητας είναι αυτή που δημιουργεί τα σοβαρά προβλήματα, ενώ η μείωση του προϋπολογισμού της νέας σεζόν μοιάζει με… μονόδρομο, παρότι πρόκειται για ένα εγχείρημα που μόνο εύκολο δεν είναι, από τη στιγμή που το καλοκαίρι ολοκληρώνονται μόλις εφτά συμβόλαια.
Την ίδια ώρα, έχει αναπτυχθεί μία φημολογία τις τελευταίες μέρες, που συνδέει το οικονομικό με το διοικητικό κομμάτι. Το αν θα προκύψουν περαιτέρω εξελίξεις που δεν θα αφορούν αποκλειστικά το οικονομικό, θα φανεί λίαν συντόμως, κυρίως όταν υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από πλευράς του προέδρου για το πώς θα προχωρήσει η ομάδα στην επόμενη μέρα.

Ανδρέας Βεντούρης