Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού έχει ανεβάσει στροφές ενόψει της απαιτητικής εξόδου στη Λαμία για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκεια της Super League.
Σε ρυθμούς Λαμίας βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, που έχει αφήσει ήδη το τρίποντο με 0-2 στις Σέρρες και επικεντρώνεται στην απαιτητική έξοδο στην Φθιώτιδα.
Αυτό, θα είναι το τέταρτο σερί ματς του Δικεφάλου εκτός έδρας, μετά από αυτά απέναντι σε Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό όπου κέρδισε σε όλα, αλλά σε αυτό του κυπέλλου αποκλείστηκε, ενώ στη συνέχεια οι ασπρόμαυροι θα ταξιδέψουν στο Ζάγκρεμπ για να αντιμετωπίσουν την Ντιναμό, σε ένα πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα.
Σχετικά με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, υπάρχει ένα και μόνο ερωτηματικό ενόψει Λαμίας κι αυτό αφορά τον Τάισον. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δέχτηκε ένα άσχημο μαρκάρισμα στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Γλίτωσε τα χειρότερα, ωστόσο στην προπόνηση της Πέμπτης (29/2) προφυλάχθηκε και έκανε θεραπεία. Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία στις τάξεις του Δικεφάλου και μένει να φανεί πότε θα προπονηθεί κανονικά με το υπόλοιπο γκρουπ.
Από εκεί και πέρα, δεδομένα εκτός θα είναι οι τραυματίες Μιχαηλίδης, Σάστρε και Έκονγκ, αλλά και ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος εκτίει ποινή συμπλήρωσης καρτών.