Τέσσερεις από τους δεκατέσσερεις Κύπριους του εξωτερικού αγωνίζονται σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου με τις ομάδες τους, όλοι για τον θεσμό του πρωταθλήματος. Να σημειωθεί ότι, η Σπόρτινγκ Κάνσας του Μαρίνου Τζιωνή αγωνιζόταν σήμερα στις 05:30 πμ. κόντρα στην Λος Άντζελες αλλά ο Κύπριος διεθνής έμεινε εκτός αποστολής.

Σταύρος Γαβριήλ:
Στις 14:30 η Ζούλτε Βάρεγκεμ του Σταύρου Γαβριήλ αγωνίζεται κόντρα στην Άντερλεχτ κ-23 για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος 2ης κατηγορίας Βελγίου. Η ομάδα του πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην 5η θέση με 40 βαθμούς.

Κωνσταντίνος Λαΐφης:
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης, Κωνσταντίνος Λαΐφης για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος α’ κατηγορίας Βελγίου κοντράρεται εκτός έδρας με την Γκενκ στις 14:30. Η ομάδα του είναι στην 10η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς.

Λοΐζος Λοΐζου:
Η Χέρενφεν τίθεται αντιμέτωπη με την Νάιμεγκεν στις 17:45 εκτός έδρας για την 25η στροφή του Ολλανδικού πρωταθλήματος. Ο δανεικός από την Ομόνοια, Λοΐζος Λοΐζου θέλει να πάρει χρόνο συμμετοχής για δεύτερη φορά με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Στην βαθμολογική κατάταξη η Χέρενφεν βρίσκεται στην 9η θέση με 31 βαθμούς.

Ζόελ Μολ:
Ο τερματοφύλακας της Σερβέτ, Ζόελ Μολ παίζει κόντρα στην Λωζάνη στις 15:15 για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ελβετίας. Είναι στην 2η θέση με 50 βαθμούς, ένα λιγότερο από την πρωτοπόρο Γιουνγκ Μπόις και γίνεται μεγάλη «μάχη» για τον τίτλο ανάμεσα στις δύο ομάδες αφού ο τρίτος έχει 42 βαθμούς.

Σόλωνας Κύπρου