Η Χοφενχάιμ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Χοφενχάιμ, έφτασε τους 56 βαθμούς και πολύ δύσκολα δεν θα βρεθεί μέσα στην πρώτη τετράδα.

Στο 1ο μόλις λεπτό το σουτ του Ουντάβ από μακριά πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 7’ ο Γερμανός φορ έχασε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία και στο 11’ ο Μπάουμαν έβγαλε σε κόρνερ το σουτ του Μιγιό. Ωστόσο στο 16’ οι Γκιρασί, Ουντάβ και Μιγιό έκρυψαν την μπάλα και ο τελευταίος από κοντά πλάσαρε για το 0-1.

Στο 24’ η Στουτγκάρδη άγγιξε το 2ο γκολ καθώς ο Μπάουμαν και το δοκάρι έσωσαν τη Χοφενχάιμ μετά από σουτ του Ουντάβ και στο 25’ το διαγώνιο σουτ του Μιγιό πέρασε λίγο έξω όπως και το σουτ του Γκιρασί στο 26’.

Στο 36’ ο Βέγκχορστ παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ και στο 43’ ο Μιγιό έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία αλλά στο 45+1’ ο Ουντάβ έδωσε κάθετα στον Γκιρασί που από αριστερά έγραψε το 0-2 με σουτ.

Στο 49’ ο Μπάουμαν έσωσε εντυπωσιακά μετά από διαγώνιο σουτ του Φίριχ και στο 59’ η κεφαλιά του Καντεζάμπεκ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 63’ ο Νίμπελ είπε όχι σε σουτ του Ουντάβ.

Στο 68’ ο Μπάουμαν έβγαλε σε κόρνερ μετά από σουτ του Γκιρασί αλλά από την εκτέλεση του κόρνερ ο Λέβελινγκ με σουτ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 0-3. Στο 74’ η Χοφενχάιμ είχε δοκάρι με τον Μπάιερ και στο 80’ Λέβελινγκ έχασε μια ακόμη τεράστια ευκαιρία.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Καντεζάμπεκ (78’ Σκοβ), Ακπογκούμα, Γιούρασεκ, Ντρέξλερ, Γκρίλιτς, Σταχ (67’ Μπέκερ), Τοχομτσού, Βέγκχορστ (67’ Κράμαριτς), Μπεμπού (67’ Μπίλτερ), Μπάιερ.  

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Νίμπελ, Αντόν (84’ Στεργίου), Φάγκνομαν, Ίτο, Μίτελστεντ, Καρατσόρ, Φίριχ (76’ Τζεόνγκ), Ζτίλερ, Μιγιό (76’ Σίλας), Γκιρασί (84’ Νταούντ), Ουντάβ (65’ Λέβελινγκ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ