Μία συγκλονιστική Μπάγερ Λεβερκούζεν, μία τεράστια νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου. Ένα μοναδικό αήττητο σερί και ένας Τσάμπι Αλόνσο έτοιμος για τη… Λίβερπουλ. Αυτό θέλει τουλάχιστον να πιστεύει ο κόσμος της!

Δεν είναι μόνο τα 33 παιχνίδια που η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν έχει ηττηθεί σε ολόκληρη τη σεζόν, σε κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχει. Δεν είναι μόνο πως χρειάζεται ακόμη δύο ματς, δίχως να χάσει, προκειμένου να καταρρίψει το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Ούτε το γεγονός πως είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας πέντε βαθμούς περισσότερους από την Μπάγερν Μονάχου. Είναι ο τρόπος με τον οποίο παίζει. Είναι η κυριαρχία που βγάζει στο παιχνίδι της.

Είναι το ότι υποδέχθηκε τους Βαυαρούς και δεν τους άφησε να πάρουν… ανάσα. Δίχως να κλειστεί. Δίχως να μπει στη διαδικασία να αμυνθεί μαζικά. Παίζοντας το παιχνίδι της. Εφαρμόζοντας πλήρως το πλάνο του Τσάμπι Αλόνσο.

Μετά το τελικό 3-0, έκανε την εμφάνισή του ένα βίντεο 82 δευτερολέπτων, το οποίο αναδεικνύει ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα. Τον τρόπο με τον οποίο η Λεβερκούζεν παρατάχθηκε τακτικά κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Τρομερός ο Ισπανός προπονητής της. Πώς να μην τον θέλει ο κόσμος της Λίβερπουλ;