Τις δυο «γκέλες» με Λαμία και Κηφισιά στη Λεωφόρο, θα κληθεί να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη, καθώς υποδέχεται στο «Απόστολος Νικολαϊδης» τον Άρη στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Λίγες ώρες μετά το 1-1 με την ομάδα των βορείων προαστίων στην έδρα τους, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το κρίσιμο ματς με τoυς κίτρινους, με τους ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν βασικοί στο χθεσινό ματς να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Φατίχ Τερίμ, είδε στην προπόνηση της Δευτέρας τον Άνταμ Τσέριν, να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα, αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν, δηλώνοντας «ετοιμοπόλεμος» για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Αντίθετα, ο Τούρκος τεχνικός, δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Χουάνκαρ που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά και στους Γεντβάι, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς που ακολούθησαν ξανά θεραπεία και θα είναι ξανά «νοκ-άουτ».

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα πρωταθλήματος της Τετάρτης με αντίπαλο τον Άρη.

Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού κόντρα στην Κηφισιά, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ανάπτυξη παιχνιδιού και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Με την ομάδα μπήκε και ο Τσέριν, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις. Αντίθετα, ατομικό ακολούθησε ο Χουάνκαρ και θεραπεία οι Γεντβάι, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, ενώ το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.»