Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Και στον αγώνα του Σαββάτου η ομάδα μας έχασε στις λεπτομέρειες. Δεν μπορούμε συνεχώς να επικαλούμαστε τις λεπτομέρειες αλλά να βρούμε τις λεπτομέρειες αυτές και τον τρόπο ώστε αυτές να είναι υπέρ μας. Είναι απογοητευτικό που η ομάδα μπαίνει από την 6η θέση στα πλέι οφ, δεν ήταν αυτός ο στόχος μας αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τα παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι των προημιτελικών του Κυπέλλου».

Έχετε και ένα παιχνίδι στο χέρι και μπορείτε να καλύψετε μέρος της διαφοράς: «Όταν τελειώσει το παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης» ανάμεσα σε Πάφος FC και Νέα Σαλαμίνα θα ξέρουμε ακριβώς ποιες διαφορές θα κληθούμε να καλύψουμε στα πλέι οφ».

Γενικότερα για την παρουσία της Ανόρθωσης: «Είναι δεδομένο ότι πρόκειται για μεταβατική περίοδο και δεν το λέμε τώρα που είναι αυτά τα δεδομένα, το ίδιο είπαμε και πριν τα Χριστούγεννα όταν νικούσαμε τη Νέα Σαλαμίνα και ήμασταν στην 2η θέση. Έγιναν πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, υπάρχουν οφειλόμενα από την περσινή σεζόν που επηρεάζουν τον προϋπολογισμό τον φετινό αλλά είμαστε η Ανόρθωση και δεν πρέπει να στεκόμαστε σε δικαιολογίες όσο βάσιμες και να είναι αυτές».

Για τον στόχο της Ευρώπης: «Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να είναι κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Ομάδες όπως η Ανόρθωση δεν πρέπει να ρίχνουν τον πήχη».

Έχετε τώρα το παιχνίδι με την ΑΕΖ και μετά το ντέρμπι της πρεμιέρας με το ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε το παιχνίδι με την ΑΕΖ και από την Πέμπτη το πρωί θα δούμε το ΑΠΟΕΛ. Η ΑΕΖ δίνει την δική της μάχη για να μείνει στην κατηγορία. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΕΖ: «Επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Κάργας, Καστέλ, Τιουνέ και Ουαγκέ. Από τους τραυματίες Αρτυματά, Γκερέρο και Γουαρίς κανείς δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμος Κάργας και Κορέια θα λείψουν κόντρα στο ΑΠΟΕΛ».

Για τον συνδυασμό του προέδρου Ανδρέα Σάντη ενόψει εκλογών και να έχει βρει τα άτομα: «Ο πρόεδρος ολοκλήρωσε τις επαφές του και θα πάει στην συνέλευση με 15μελή συνδυασμό».