Δύο ερωτηματικά προκύπτουν για την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει στο ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ ο Νταβίντ Γκαγιέγο, ο οποίος θυμίζουμε ότι λόγω τιμωρίας δεν θα βρίσκεται στον πάγκο.
Το πρώτο αφορά τη μία θέση στο κέντρο της άμυνας και τον παρτενέρ του Μαρμούκ, αν δηλαδή θα κρατήσει τον Μακούν ή θα προτιμήσει τον Κορρέα. Μπορεί ο Κάργας να προπονήθηκε σήμερα κανονικά, αλλά δύσκολα θα τον δούμε βασικό.
Στα άκρα σίγουρα θα πάρουν θέση οι Ουαγκέ και Κορέια, όπως και ο Αρμπολέδα στο τέρμα, Το ίδιο ισχύει και για τους Τεχέρα-Τιουνέ στη μεσαία γραμμή, ενώ δύσκολα θα προκύψει αλλαγή στα άκρα της επίθεσης, με τους Τσίκο και Φερέιρα να θεωρούνται ως οι επικρατέστεροι (ο Περέα λογικά θα είναι στον πάγκο).
Το δεύτερο ερώτημα αφορά τη γραμμή κρούσης. Αν υποθέσουμε ότι ο Γκασάμα θα πάρει φανέλα βασικού αγωνιζόμενος στην κορυφή, το ερωτηματικό αφορά τη δεύτερη θέση, την οποία διεκδικούν οι Καστέλ και Γουαρίς.
Από τη στιγμή που είναι έτοιμος, η λογική… λέει ότι ο Ισπανός επιθετικός θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, εκτός κι αν ο κόουτς της Ανόρθωσης επιλέξει τον Γκανέζο κι αυτή τη φορά.

Ανδρέας Βεντούρης