Ολοένα και πιο κοντά στην κατάκτηση του Σκουντέτο βρίσκεται η Ίντερ! Οι «νερατζούρι» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα και έφτασε τα 101 συνολικά στη Serie A, επιβλήθηκε με 4-0 της Λέτσε, παρέμεινε αήττητη εκτός έδρας και βρέθηκε στο +9 από την Γιουβέντους, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο από την «Γηραιά Κυρία».
Η Ίντερ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 15’ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Αλσάνι με ωραία κάθετη βρήκε τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος πήρε ένα κοντρόλ και με ωραίο τελείωμα μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Φαλκόνε για το 0-1, ενώ στο 44ο λεπτό ο πορτιέρε των γηπεδούχων σταμάτησε το μακρινό σουτ του Ασλάνι.
Με το…καλησπέρα στο β’ μέρος(47’) η Λέτσε έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά ψαράκι του Μπλαν, έπειτα από σέντρα του Γκάλο από αριστερά, πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αουντέρο, ενώ στο 49’ η Ίντερ απείλησε με τον Ντι Μάρκο.
Πέντε λεπτά αργότερα, οι «νερατζούρι» διπλασίασαν το προβάδισμα τους, όταν ο Σάντσες έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά και ο Φρατέζι με πλασέ έγραψε το 0-2, ενώ στο 56’ ο Λαουτάρο Μαρτίνες εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Φρατέζι και με προβολή από κοντινή απόσταση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.
Στο 66’ η Λέτσε έφτασε πολύ κοντά στο να μειώσει το σκορ, όμως το διαγώνιο σουτ του Μπάντα «έγλυψε» το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 69’ οι «νερατζούρι» έκαναν το 0-4 με κεφαλιά του Ντε Φράι. Στο 89’ ο Ντούμφρις έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προσθέσει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Γκάλο, Γκέντρεϊ, Ραμαντάνι(79’ Μπερίσα) Μπασιρότο, Τούμπα(58’ Γκονσάλες), Μπλιν, Ράφια(57’ Καμπά), Άλμβιστ(76’ Ουντέν), Σανσόνε(57’ Μπαντά), Πίκολι

ΙΝΤΕΡ: Αουντέρο, Μπίσεκ, Ντε Φράι, Κάρλος Αγκούστο, Ντάμφρις, Ντι Μάρκο(76’ Μπιουκάναν), Μιχιταριάν(64’ Κλάασεν), Φρατέζι(76’ Ακινσαμίρο), Ασλάνι(55’ Μπαρέλα), Σάντσες, Μαρτίνες (64’ Αρναούτοβιτς)