Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο αναλυτής επίμαχων φάσεων, Γιαννάκης Κυπριανίδης και ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Ομόνοια-Οθέλλος

«Ο Α’ βοηθός του αγώνα, Κυριάκος Σωκράτους στο πρώτο ημίχρονο έκανε τρία λάθη μέσα σε λίγα λεπτά που μόνο το ένα θα πω ότι μπορεί να ήταν οριακά σωστός. Το μόνο του θετικό είναι ότι άφησε τις φάσεις να εξελιχθούν και το VAR εάν έμπαινε γκολ θα τον διόρθωνε».

63’ «Μέσα στη περιοχή ο Στεπίνσκι έμεινε στο έδαφος και στη συνέχεια μπήκε το γκολ. Εάν δεν το έβαζε ο Μπέζους ίσως να υπήρχε πέναλτι μετά από έλεγχο του VAR».

ΑΕΖ-Καρμιώτισσα

45’ «Ο Ευαγόρας Αντωνίου φάνηκε να έχει βρει τη μπάλα με το χέρι, ο διαιτητής (Μενέλαος Αντωνίου) είπε παίζεται και τον κάλεσε το VAR. Πιστεύω ότι καλά έκανε και επέμεινε στην αρχική του απόφαση γιατί ήταν φυσιολογική κίνηση στον βηματισμό».

64’ «Ο Ντιγκινί έφυγε μπροστά από το κέντρο και μπήκε το γκολ σε δεύτερο χρόνο. Το VAR στον έλεγχο που έκανε έδειξε ότι ο ώμος ήταν πιο μπροστά και απ’ ότι φάνηκε και από τη τεχνολογία που χρησιμοποίησαν ήταν σωστή η υπόδειξη».

70’ «Ο Γιαντάλ ανατρέπει το Ντούμπια καθαρά και καμία αμφισβήτηση για το πέναλτι»

ΔόξαΑΠΟΕΛ

69′ «Πέσιμο του Κβιλιτάια μέσα στη περιοχή και φάνηκε να υπάρχει ένα μικρό κράτημα από τον Τάντι. Έκριναν ο διαιτητής (Κωνσταντίνος Φελλάς) και το VAR ότι δεν ήταν ικανό για να τον παρεμποδίσει να σκοράρει. Δεν ήταν τόσο προκλητικό το κράτημα και ο VAR πήγε με το μέρος του διαιτητή και συμφωνώ μαζί τους».