Την νίκη με 1-0 πανηγύρισε η Βέρντερ Βρέμης στην έδρα της Κολωνίας και πλησίασε τις ευρωπαϊκές θέσεις, αν και έχει ματς περισσότερο από τις υπόλοιπες ομάδες. Παρέμειναν στην ζώνη του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι.
Στο 2’ και στο 3’ οι προσπάθειες του Ντουκς δεν στάθηκαν ικανές για να νικήσουν τον Σβάμπε, ενώ στο 33’ η Κολωνία έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όμως το σουτ του Τίλμαν πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τσέτερερ. Δύο λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ της Βέρντερ σταμάτησε το μακρινό σουτ του Λιούμπισιτς και στο 48’ ο πορτιέρε των γηπεδούχων είπε όχι στον Ντουκς. Στο 62’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Στάγκε για να πάρουν το προβάδισμα και τελικά στο 71’ έκαναν το 0-1 με πλασέ του Εντζίμα από κοντινή απόσταση.

ΚΟΛΩΝΙΑ: Σβάμπε, Φινγκράφε, Χούμπερς, Κίλιαν, Σμιτς(84’ Ντίετς), Χουσέινμπασιτς, Μαρτέλ(74’ Κρίστενσεν), Μάινα(74’ Ανταμιάν), Κάινζ(67’ Ντιέλ), Λιούμπισιτς(84’ Τίγκες), Τιέλμαν

ΒΕΡΝΤΕΡ: Τσέτερερ, Φρίεντλ, Μαλατίνι, Γιούνγκ, Αγκού, Λίνεν(90+4’ Αλβέρο), Βάισερ(83’ Ντέμαν), Σμιντ(83’ Μπιτενκούρτ), Στάγκε, Βόλτεμαντ(66’ Εντζίμα), Ντουκς(83’ Μπορέ)