Η Ίντερ διέλυσε με 4-0την Σαλερνιτάνα για την 25ης αγωνιστική της Serie A, πανηγύρισε την έκτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και φουλάρει για τίτλο. Σταθερά τελευταίοι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είναι το πρώτο φαβορί για να πέσουν κατηγορία. Έφτασε τα 125 γκολ με τα «νερατζούρι» και ανέβηκε στην 8η θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου ο Λαουτάρο Μαρτίνες.

Η Ίντερ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 3ο λεπτό έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά, ο Οτσόα σταμάτησε την κεφαλιά του Μπαστόνι, έπειτα από κόρνερ του Τσαλχάνογλου και στην συνέχεια της φάσης ο Τουράμ σημάδεψε το δοκάρι. Στο 5’ οι «νερατζούρι» είχαν και νέο δοκάρι, αυτήν την φορά με τον Μπαρέλα, ενώ στο 9’ ο Οτσόα έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Ντε Φράι.

Τελικά, στο 17ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Τουράμ εκμεταλλεύτηκε το παράλληλο γύρισμα του Κάρλος Αγκούστο και με ωραίο πλάσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μάλιστα, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Λαουτάρο Μαρτίνες με καταπληκτικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 2-0.

Στο 40ο λεπτό ο Ντούμφρις εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Οτσόα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 51’ ο Τσαλχάνογλου πήγε να σκοράρει ένα εντυπωσιακό γκολ, όμως ο Μεξικανός τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων του είπε όχι. Στο 62’ ο Οτσόα έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Ντε Φράι και στο 79’ οι «νερατζούρι» είχαν ακυρωθέν γκολ με τον Αρναούτοβιτς. Στο 90’ ο Αυστριακός εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Ντούμφρις και με πλασέ από κοντά έγραψε το τελικό 4-0.

ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Ντε Φράι, Μπαστόνι(77’ Μπιουκάναν), Παβάρ, Ντούμφρις, Κάρλος Αγκούστο, Μιχιταριάν(59’ Κλάασεν), Τσαλχάνογλου(66’ Ασλάνι), Μπαρέλα, Τουράμ(59’ Αρναούτοβιτς), Μαρτίνες(60’ Σάντσες)

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Οτσόα, Πασαλίδης, Μπόατενγκ(25’ Ματζόρε), Πελεγκρίνο, Τζανόλι(83’ Κάστανος), Σάμπια, Κουλιμπαλί(64’ Λεγκόφσκι), Μπάσιτς, Τσάουνα(83’ Σίμι, Καντρέβα, Ντιά (64’ Βάισμαν)