«Ευχαριστώ που το διευκρίνισες», ανέφερε ο Γιώργος Παμπορίδης αναφορικά με τους ισχυρισμούς του Αβέρωφ Νεοφύτου για το ποιος κρύβεται πίσω από το «Jho Low ο Προεδρικός Βαφτιστικόςᵖᵃʳᵒᵈʸ», επισημαίνοντας παράλληλα «έπαιρνα πολλά μηνύματα από φίλους και δε σου κρύβω προς στιγμή ανησύχησα ότι προσχώρησες στη λογική των ‘’πυροβολημένων’’…»

Κατά τη διάρκεια συζήτησης στην πλατφόρμα «Χ» ο κ. Νεοφύτου απάντησε σε σχόλιο του «Jho Low ο Προεδρικος Βαφτιστικοςᵖᵃʳᵒᵈʸ» αναφέροντας «Αγαπητέ μου G P , είναι η πολλοστή φορά που διαπομπεύεται το όνομα μου. Καμία σχέση δεν είχα και δεν έχω με Συμεών Κασσιανίδη. Ούτε με Γιώργο Λακκοτρύπη ούτε με τους νομικούς συμβούλους της Δέφα. Όντως είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο. Και υπάρχουν ευθύνες. Και πρέπει να γίνει ανεξάρτητη έρευνα με ποινικούς ανακριτές. Αυτό που ζούμε δυστυχώς σήμερα είναι εξ αιτίας συγκεκριμένης πρόνοιας στους όρους προσφορών που επέμεναν τότε τόσο η Δέφα όσο και το αρμόδιο υπουργείο. Δυστυχώς φωτογραφικοί όροι. Για mutual liability όλων των μερών της κοινοπραξίας. Με αποτέλεσμα ευρωπαϊκοί οργανισμοί , παγκόσμιοι και Ιαπωνικοί παίχτες είτε να μην λάβουν μέρος είτε να αποκλειστούν. Ματαίως ο Γενικός Ελεγκτής προσπάθησε στην διαδικασία κατακύρωσης να σταματήσει το έργο. Λυπάμαι για τι είστε δέκτης παραπληροφόρησης. Ξέρω ποιος είστε και δεν έχω αμφιβολία για την τιμιότητα σας. Όμως θέλω να σα παρακαλέσω να διασταυρώνεται τις πληροφορίες σας. Πάντα με εκτίμηση».

Ακολούθως χρήστης της πλατφόρμας ρώτησε τον κ. Αβέρωφ ποιος είναι ο GP; με τον ίδιο να απαντά «είναι ένας αγνός και πετυχημένος Κύπριος. Που νοιάζεται για τον τόπο του. Αλλά διάφοροι κυπριακά παράσιτα βουτηγμένα στον βούρκο , του στέλνουν λανθασμένες πληροφορίες για να αποπροσανατολίζουν».

Την απάντηση του κ. Νεοφύτου σχολίασε ο λογαριασμός «Jho Low ο Προεδρικός Βαφτιστικόςᵖᵃʳᵒᵈʸ γράφοντας «George Pamboridis αλώπος. Ησυχάσαμε που τον Δον Κιχώτη, άρκεψε ο Φούλλης», με τον τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ να αναφέρει «Όχι φυσικά. Ο Παμπορίδης δεν ζει Αμερική».