Αυτό λένε στον Απόλλωνα.
Κόντρα στην ΑΕΛ ελέω τιμωρίας έχασαν το πλεονέκτημα που τους έδωσε η κλήρωση της β΄ φάσης του Κυπέλλου, αλλά την Πέμπτη το ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα είναι «καμίνι» σε άλλον έναν «τελικό» αυτή την φορά με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά.
Αυτό που έκαναν οι «γαλάζιοι» ήταν να εκμεταλλευτούν τα λάθη που έκανε η ΑΕΛ και να πάρουν μια τεράστια πρόκριση, η χρονιά δεν χάθηκε από τώρα και ένα μεγάλο βάρος έφυγε πάνω από τους ποδοσφαιριστές.
Είναι δεδομένο ότι το μυαλό δεν θα είναι στην Δόξα (το ερχόμενο Σάββατο στην πρεμιέρα της β’ φάσης) αλλά το παιχνίδι αυτό ο Ματσίν θα προσπαθήσει να το διαχειριστεί όσο καλύτερα γίνεται για να παρουσιαστεί η ομάδα όσο καλύτερη και πιο φρέσκια γίνεται κόντρα στην ΑΕΚ. Θα δώσει χρόνο σε αυτούς που χρειάζονται χρόνο και δεν είναι λίγοι, θα ξεκουράσει αυτούς που χρειάζεται να πάρουν ανάσες και επίσης δεν είναι λίγοι, ενώ την ίδια στιγμή θα αγωνιά για την κατάσταση του Χάμπου Κυριάκου.
Ο αρχηγός έφυγε με μυϊκό πρόβλημα από το παιχνίδι με την ΑΕΛ και την Πέμπτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και το σημαντικότερο κατά πόσον θα προλάβει τον προημιτελικό της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου. Δεδομένα εκτός από τον προημιτελικό θα είναι ο Ελιέλ Πέρετζ ο οποίος αποβλήθηκε σε νεκρό χρόνο στο φινάλε του αγώνα με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά το επεισόδιο με τον Ντε Λούκας.