ΠΑΟΚ συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τον Ατρόμητο στο μεταξύ τους ραντεβού το βράδυ της Κυριακής (05/02) για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ωστόσο το φινάλε τον βρήκε να αποδράει με ένα τεράστιο τρίποντο, με τα γκολ των Σβαμπ και Κωνσταντέλια στα τελευταία λεπτά να τον κρατούν μόνο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αυτή ήταν η έβδομη διαδοχική επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Δικέφαλο να δείχνει μάλιστα το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας που υπάρχει μέσα στην ομάδα δημοσιεύοντας video από τα αποδυτήρια όπου ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πώρωσε τους συμπαίκτες του πριν από τη σέντρα.

“Απόψε θα πάρουμε τους τρεις πόντους και θα πάμε πίσω στην Θεσσαλονίκη αλλά παιδιά είστε πρώτοι στην βαθμολογία επειδή το αξίζουμε. Ξέρει ο ένας τον άλλο, ξέρει πόσο πολύ δουλεύετε κάθε ημέρα και προσπαθείτε στις προπονήσεις.

Δεν μπορούμε να κάνουμε γκέλα έτσι εύκολα. Απόψε θα δείξουμε τη δουλειά μας και πως είμαστε ο ΠΑΟΚ. Να βγούμε έξω να πάρουμε τους τρεις πόντους και να γυρίσουμε πίσω με αυτούς”, ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Σέρβου διεθνούς εξτρέμ, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να συνοδεύει το video που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter με τα εξής λόγια: “Έίναι όλα θέμα νοοτροπίας”.