Όπως αξίζει στην τελευταία σεζόν του Κλοπ στον πάγκο! Η Λίβερπουλ γίνεται ομάδα που σκοράρει ανελλιπώς και μετά τα τέσσερα τέρματα στη Λούτον, έγινε η πρώτη στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τριψήφιο αριθμό γκολ! Ποιες συμπληρώνουν την 5άδα και πού βρίσκεται η εκπληκτική Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο. 

Οι «κόκκινοι» μπορεί να δυσκολεύτηκαν για ένα ημίχρονο βλέποντας τη Λούτον να παίρνει το προβάδισμα στο «Άνφιλντ», ωστόσο, η βραδιά της Τετάρτης ήταν ονειρική για τον κόσμο στο εμβληματικό γήπεδο του λιμανιού.

Τέσσερα γκολ, ανατροπή σε 125’’, άνεση στην κορυφή της Πρέμιερ και… πρόσω ολοταχώς για τον τελικό του Λιγκ Καπ, την Κυριακή στο «Γουέμπλεϊ».

Τα τέρματα των Φαν Ντάικ, Χάκπο, Ντίας και Έλιοτ έφτασαν τη φετινή συγκομιδή της Λίβερπουλ στα 100 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και η ομάδα του Κλοπ έγινε η πρώτη που φτάνει σε αυτό τον αριθμό, στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Την ίδια ώρα, η πρωτοπόρος της Bundesliga, η εντυπωσιακή Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, έχει σκοράρει περισσότερο και από τη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας 95 γκολ έναντι των 94 των «πολιτών»! Ρεάλ και Παρί έρχονται πιο πίσω, συμπληρώνοντας την πρώτη 5άδα με 84 και 82 τέρματα αντίστοιχα.