Μπορεί κανείς να καταπιαστεί από διάφορα στοιχεία για να καταδείξει ότι κάτι στραβά πάει στην Ανόρθωση, αν και η βαθμολογία… μιλάει από μόνη της, όπως και η αγωνιστική της εικόνα συν τα (αρνητικά) αποτελέσματά της.
Ένα εξ αυτών είναι η κακή ανασταλτική της επίδοση το τελευταίο χρονικό διάστημα, που της έχει κοστίσει σε τεράστιο βαθμό. Η ομάδα της Αμμοχώστου δέχθηκε εννέα γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς με Άρη, Δόξα, Πάφος FC και Ομόνοια, τη στιγμή που στα προηγούμενα 19 παιχνίδια είχε δεχθεί 13!
Μάλιστα, στους εννέα αγώνες που προηγήθηκαν των τελευταίων τεσσάρων, η «κυρία» είχε δεχθεί μόλις δύο τέρματα. Προφανώς η ανασταλτική της λειτουργία δεν είναι το μόνο που χρήζει βελτίωσης, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο επιθετικό κομμάτι είναι στα κάτω τους τον τελευταίο καιρό, όπως οι Τσίκο και Φερέιρα, ενώ ούτε ο Γουαρίς βοηθάει.
Είναι λοιπόν αναγκαίο από την πλευρά του Νταβίντ Γκαγιέγο να επιχειρήσει να βρει τις λύσεις με κάθε τρόπο, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να προβεί σε αλλαγές και να φρεσκάρει αρκετά την ομάδα του.

Ανδρέας Βεντούρης