Ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Άρη Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0, αναφέρθηκε στη νίκη επί του Εθνικού, στην συνέχεια αλλά και για ενδεχόμενο και τέταρτης προσθήκης.

Είστε ικανοποιημένοι από την παρουσία της ομάδας σας; «Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί η ομάδα έδειξε σοβαρότητα από το ξεκίνημα και δεν κατέβασε ταχύτητα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Είχαμε 8 απουσίες αλλά αυτοί που κλήθηκαν να αγωνιστούν δεν τις άφησαν να φανούν»

Ο Άρης καταφέρνει και πετυχαίνει γκολ στα πρώτα λεπτά, είναι σημαντικό αυτό, το έκανε και στο Κύπελλο: «Με την διαφορά σε σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης, ότι συνεχίσαμε και γίναμε ακόμα καλύτεροι».

Έξι γκολ, έξι διαφορετικοί σκόρερ: «Ναι έξι διαφορετικοί, δεκατέσσερις συνολικά στο πρωτάθλημα και μας χαροποίησε και το γκολ του Σεμέδο. Είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία του, θα τον βοηθήσει και θα βοηθήσει και αυτός την ομάδα μας».

Περιμένετε αρκετά από αυτόν τον ποδοσφαιριστή έτσι; «Ασφαλώς και περιμένουμε, έχει τα προσόντα, είναι γρήγορος, ξέρει μπάλα αλλά κάθε ποδοσφαιριστής θέλει χρόνο. Γι’ αυτό είπα ότι θα τον βοηθήσει το γκολ».

Τι σημαίνει αυτή η νίκη για τον Άρη; «Η νίκη ήταν η 5η σερί αν προσθέσουμε και το ματς Κυπέλλου σε έναν δύσκολο και απαιτητικό Ιανουάριο που θα κλείσει την Τετάρτη με τον Οθέλλο. Με εξαίρεση το χθεσινό παιχνίδι όλα τα παιχνίδια ήταν ντέρμπι με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Η ομάδα δείχνει να είναι σε καλό δρόμο και οι ποδοσφαιριστές που παίζουν δείχνουν ότι αξίζουν να είναι εκεί».

Για τον Ανδρέα Δημητρίου που έπαιξε για πρώτη φορά βασικός στο πρωτάθλημα: «Είναι σοβαρό παιδί, δουλεύει, έπαιξε και στο Σούπερ Καπ αλλά στο πρωτάθλημα δεν πήρε πολλά λεπτά συμμετοχής. Μπήκε στο ματς Κυπέλλου και χθες ήταν για πρώτη φορά βασικός και ήταν εξαιρετικός. Χαιρόμαστε πολύ για τον Ανδρέα».

Φαίνεται ότι ο Σπιλέφσκι παίρνει το 100% από κάθε ποδοσφαιριστή: «Όλος ο κόσμος καλώς ή κακώς εστιάζει στα αποτελέσματα των προπονητών, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο Αλεξέι Σπιλέφσκι κάνει δουλειά στην εξέλιξη παικτών. Ο Ανδρέας Δημητρίου δεν είναι το μοναδικό παράδειγμα. Ακόμα και ο Μοντνόρ που ήρθε από β’ κατηγορία Αυστρίας γίνεται καλύτερος και αυτό πρέπει να πιστωθεί στον προπονητή».

Για το παιχνίδι με τον Οθέλλο: «Δεν υπάρχει χρόνος. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κλείσουμε αυτό τον μήνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε ούτε για αστείο ότι θα στραβοπατήσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας θα είμαστε πιο κοντά στη νίκη».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα αρχίσω από αυτούς που δεδομένα θα είναι εκτός και την Τετάρτη. Γιαγκό και Μαγαιμπέλα αγωνίζονται αύριο στα νοκ άουτ του Κόπα Άφρικα. Εκτός θα είναι Μποάκι, Καζού, Στρούσκι και Σουμάνσκι. Ο Νίκολιτς θεωρώ ότι θα επιστρέψει, ενώ περιμένω να επιστρέψει και ο Σανέ».

Για την περεταίρω ενίσχυση: «Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν αλλά δεν θα το απέκλεια. Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα περίπτωση αλλά είναι σε πρώιμο στάδιο. Σήμερα ή αύριο θα πρέπει να τρέξουν οι εξελίξεις αλλιώς θα μείνουμε με το υφιστάμενο ρόστερ που έδειξε ότι έχει ικανότητες και είναι και καλό αριθμητικά».

Είναι για την επιθετική γραμμή; «Είναι μεσοεπιθετικός».