Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

-Για τη νίκη επί του Απόλλωνα: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά τον αγώνα, πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε κι άλλο. Αντέδρασε ο Απόλλωνας στο β’ ημίχρονο, δεχθήκαμε την κόκκινη αλλά αντέξαμε. Είχαμε και σε καλή μέρα τον Βανά Άλβες και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη».

-Για το ότι ο Άρης δείχνει να αντεπιτίθεται, όπως έκανε και πέρυσι: «Φέτος δεν κάναμε μεγάλο αρνητικό σερί όπως πέρυσι αλλά είχαμε την Ευρώπη. Τώρα είμαστε απαλλαγμένοι από την Ευρώπη, είναι λογικό η ομάδα να ρολάρει περισσότερο».

-Για τον Μπαμπίκα: «Αυτή η κίνηση είναι η επιτομή του τρόπου δουλειάς του Άρη. Τον πήραμε από μια ομάδα της Ρουάντα, έναντι 40.000 ευρώ και τον πουλήσαμε 2,75 εκατομμύρια ευρώ. Από τη μια στενοχωριόμαστε που φεύγει, δεθήκαμε μαζί του κι αυτός με εμάς, από την άλλη αυτός είναι ο στόχος της ομάδας. Να παίρνει παίκτες με προοπτική και να τους πουλά στη συνέχεια έχοντας οικονομικό όφελος. Χαιρόμαστε γι’ αυτόν γιατί πάει να κάνει το όνειρό του».

-Για τον Μουσούντα: «Ήρθε μαζί με τον Μπαμπίκα, με το ίδιο σκεπτικό. Μέσα από τα παιχνίδια εξελίσσεται».

-Για τον Μάτισικ: «Μου άρεσε. Είναι 19 ετών, μπήκε να παίξει σε ένα ντέρμπι που η μπάλα… έκαιγε και μου άρεσε πολύ γιατί έδειξε ότι ήταν έτοιμος, ότι δεν μασάει».

-Για το ότι ο Άρης αποκτάει παίκτες από μικρότερες κατηγορίες άλλων χωρών και τα χρήματα που δίνει: «Αυτά που ακούγονται με αυτά που πληρώνονται δεν έχουν καμία σχέση. Ο Μοντνόρ ήρθε από τη β’ κατηγορία της Αυστρίας. Δίνουμε λεφτά γι’ αυτούς αλλά το θέμα είναι πόσα δίνεις. Άλλα δίνουμε κι άλλα γράφονται».

-Αν υπάρχει ενδιαφέρον και γι’ άλλον παίκτη: «Για τώρα το θεωρώ απίθανο. Παρότι ποτέ δεν ξέρεις, αλλά με αυτά που γνωρίζω δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Έχουμε όμως ποδοσφαιριστές που μπορούν να ακολουθήσουν τον Μαμπίκα, είτε το καλοκαίρι είτε αργότερα».

-Για τον Σεμέδο: «Να περιμένουμε ακόμη λίγο και θα ενημερώσουμε».

-Για την ενίσχυση: «Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι άλλο, όμως από τη στιγμή που υπάρχει χρόνος δεν μπορώ να το αποκλείσω».

-Για τον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό: «Τον είδα με το ΑΠΟΕΛ και με εντυπωσίασε. Είναι πολύ καλή ομάδα, θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι».