Ενημερώνει ο Άρης για τα εισιτήρια για τον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό:

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Εθνικό Άχνας στο πλαίσιο της 2ης φάσης του κυπέλλου Κόκα-Κόλα, είναι διαθέσιμα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Δασάκι της Άχνας», την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου, στις 19:00. Τα εισιτήρια διατίθενται διαδικτυακά από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.arisfc.com. Επίσης, από τα γραφεία της ομάδας μας στην Λεωφόρο Αμαθούντος 56, στον Άγιο Τύχωνα (απέναντι από το ξενοδοχείο POSEIDONIA), 10:00 με 19:00 τις καθημερινές. Το Σάββατο και την Τετάρτη (μέρα του αγώνα) τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από το κατάστημα από τις 10:00 μέχρι τις 13:00. Εισιτήρια θα διατίθενται και στα εκδοτήρια του σταδίου τη μέρα του αγώνα από τις 17:30.

Οι φίλοι του Άρη θα καταλάβουν τη νότια κερκίδα (πέταλο).

Τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους φίλους της ομάδας μας στο Δασάκι Άχνας, θα αναχωρήσουν από το Τσίρειο στάδιο στις 17:00.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • KANONIKO €15
  • ΜΑΘΗΤΙΚΟ €10
  • ΠΑΙΔΙΚΟ €1

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων δεν θα επιτρέπει την έκδοση του χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/.