Μιλώντας σε podcast της πατρίδας του, ο Αρτούρο Βιδάλ βρέθηκε να σχολιάζει την πρώην ομάδα του την Ίντερ. Ο Χιλιανός χαφ λοιπόν έγινε έξαλλος με τις αποφάσεις του Σιμόνε Ιντζάγκι και την επιλογή του Ιταλού τεχνικού να μην χρησιμοποιεί τόσο πολύ τον Αλέξις Σάντσες.

Ο Βιδάλ υπερασπίστηκε στον συμπατριώτη του, προτρέποντάς τον να φύγει από τους νερατζούρι, αναφέροντας πως όταν σκέφτεται πως παίζει ο Μκιταριάν και όχι ο Σάντσες, του έρχεται να αυτοκτονήσει.

«Αλέξις φύγε από την Ίντερ. Δεν έπρεπε ποτέ να επιστρέψει. Παίζει ο Μκιταριάν και όχι ο Σάντσες, όσο το σκέφτομαι μού έρχεται να αυτοκτονήσω. Ο Αλέξις είναι παικταράς, πολύ δυνατός. Οι συμπαίκτες του δεν είναι καλύτεροί του αλλά ο προπονητής δεν τον θέλει. Πώς είναι δυνατόν να τον θέλει και να βάζει να παίζει 8-9 λεπτά στο τέλος;».

Τα τελευταία δημοσιεύματα πάντως αναφέρουν πως ο Σάντσες δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει από την Ίντερ, καθώς έχει προτάσεις από την Σαουδική Αραβία και δεν έχει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής. Το συμβόλαιό του παρόλα αυτά, ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.