Ο Σα Πίντο, ήθελε από το καλοκαίρι του 2023 τον 25χρονο Ιρανό κεντρικό μέσο και θα τον έχει μαζί του από τον Ιανουάριο του 2024!
Ιδού πως έχει το θέμα με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή
Είναι μία επιθυμία του Πορτογάλου προπονητή και η διοίκηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον φέρει το συντομότερο στην Κύπρο.
Στα επόμενα μάλιστα 24ωρα θα έρθει για τις τελικές επαφές και για τη συμφωνία που πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού είναι σημαντικό ότι έχει καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του την Εστεγκλάλ, λόγω του ότι τα βρήκε σε όλα με το ΑΠΟΕΛ.
Τι απομένει όμως για να ενταχθεί και επίσημα στους «γαλαζοκίτρινους»;
Είναι καθαρά θέμα να…βγει το ΑΠΟΕΛ από το μεταγραφικό εμπάργκο, κάτι που επίσης προβλέπεται να γίνει στα επόμενα 24ωρα, αφού η διοίκηση, εντείνει τις επαφές ώστε να βρει λύση με τις εκκρεμότητες που έχει.
Όπως μας λέχθηκε από διοικητικό στέλεχος, «είναι μονόδρομος» να διευθετηθεί το θέμα, αφού εμπίπτει στα τριμηνιαία μεγάλα κριτήρια και για να τα περάσει η ομάδα δεν μπορεί να έχει σε βάρος τις προσφυγές.
Όσον αφορά τον Σαΐντ Μεχρί, είναι ένας κεντρικός μέσος που αγωνίζεται σαν 8άρι και σαν 10άρι ενώ με προπονητή το Σα Πίντο είχε καταγράψει 32 αγώνες και πέτυχε δύο γκολ με την Εστγεκλάλ του Ιράν.
Έχει ισχυρή άποψη ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ και πιστεύει ότι η ομάδα θα αποκτήσει μεγαλύτερη πλουραλισμό με αυτό τον ποδοσφαιριστή και για τούτο, επιμένει ότι πρέπει να τον εντάξει στο ρόστερ.