Ο Απόλλωνας Λεμεσού προσέφερε απλόχερα αγάπη και χαρά σε παιδιά της Παιδικής Στέγης Λεμεσού, τα οποία φιλοξενήθηκαν λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου “Απόλλων Columbia”, στο πλαίσιο μίας κοινωνικής πρωτοβουλίας του μεγάλου χορηγού της ομάδας μας, Stoiximan.

Η ομάδα μας, υποδέχθηκε στο σπίτι της πέντε μικρά παιδιά της Παιδικής Στέγης, μαζί με τον συνοδό τους, στην παρουσία εκπροσώπου της εταιρείας Stoiximan. Οι επισκέπτες του “Απόλλων Columbia” ξεναγήθηκαν στους χώρους από τους παίκτες της ομάδας μας.

Οι ποδοσφαιριστές μας Άνχελο Σαγάλ, Έλιελ Πέρετζ, Πέτρος Ψύχας και Γιώργος Ποντικός, καλωσόρισαν με θέρμη τα παιδιά, έπαιξαν μπάλα μαζί τους και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από το γήπεδο και την καθημερινότητα τους στο προπονητικό κέντρο.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Απόλλωνα ο εκπρόσωπος της εταιρείας Stoiximan, Ονούφριος Σωκράτους, εξήγησε ότι η φιλοσοφία της Stoiximan είναι να μεγεθύνει τα συναισθήματα της δοτικότητας και της αγάπης και πως με αυτή την πρωτοβουλία έδωσαν τη χαρά στα μικρά παιδιά να γνωρίσουν τους ποδοσφαιριστές μας, να συνομιλήσουν μαζί τους και να ξεναγηθούν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η επίσκεψη ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδωσαν ένα σπουδαίο μάθημα σε όλους μας, χαρίζοντας στιγμές ευτυχίας και ενθουσιασμού στους μικρούς μας επισκέπτες.