Αυτά είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν μετά τον αγώνα κόντρα στην Πάφος FC στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι τοποθετήσεις του:

«Είναι μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα όπως η Πάφος. Οι παίκτες μου υπέφεραν για να νικήσουν. Όταν όμως δεν τα καταφέρνουμε πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να ανταπεξέλθουμε. Δεν μπορείς να είσαι καλύτερος σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο να είσαι αποτελεσματικός σε τέτοιες καταστάσεις. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την τεράστια τους προσπάθεια».

Για την καλή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας: «Το καλύτερο που αλλάξαμε ήταν η ανασταλτική λειτουργία μας. Η Πάφος έκανε το καλύτερο της παιχνίδι απέναντι σε εμάς. Δεν είναι όμως μόνο η ανασταλτική μας λειτουργία αλλά και η επίθεση αφού είναι ένας συνδυασμός».

Για τις αλλαγές οι οποίες βοήθησαν να έρθει η νίκη: «Κάτι που δείχνει την ποιότητα μας είναι το ότι Λόπες και Τρισκόφσκι δεν έπαιξαν και πάλι πήραμε τη νίκη. Το ότι σκοράραμε το γκολ και όλη η ομάδα σηκώθηκε και πανηγύρισε δείχνει το ομαδικό κλίμα στην ομάδα. Για αυτό υπάρχουν η αλλαγές στο ποδόσφαιρο επειδή είναι επιδραστικές».

Για την ενίσχυση: «Είναι πολύ δύσκολο αυτή την περίοδο να βρεις λύσεις. Κάθε μέρα αναλύουμε με τον κ. Ρόκα. Όλοι είναι σημαντικοί και εμπιστεύομαι τον τεχνικό διευθυντή στις κινήσεις του και αυτό θα κάνω».