Χέρι χέρι συνεχίζουν Μπόχουμ και Βέρντερ που ήρθαν ισόπαλες 1-1 χάρη σε δύο απίθανα γκολ.  

Στο 17ο λεπτό ο Αγκού έκανε το γύρισμα αλλά ο Βάιζερ δεν πρόλαβε για λίγο στο δεύτερο δοκάρι και στο 33’ ο Αντβί Αντζέι έβγαλε όμορφα στον Μπέρο ο οποίο όμως νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Τσέτερερ.

Στο 57ο λεπτό μετά από κόρνερ  ο Στάγκε πλάσαρε από το πέναλτι αλλά ο Σλότερμπεκ έσωσε με προβολή και στο 64’ ο Οστερχάγκε με απίθανο σουτ λίγο έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Στο 76ο λεπτό το σουτ του Μπιτενκούρ κόντραρε στα σώματα και στην επαναφορά ο Βάιζερ πλάσαρε πάνω στον Ρίμαν ενώ στο 87’ η κεφαλιά του Κοβνάτσκι πέρασε μόλις έξω.

Και τελικά στο 90+3′ ο Σταρκ με ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1 με την μπάλα να έχει βρει λίγο και στον Οστερχάγκε.

ΜΠΟΧΟΥΜ: Ρίμαν, Γκαμπόα (80’ Όερμαν), Μάσοβιτς, Μπερνάρντο, Οστερχάγκε, Στέγκερ (80’ Φέρστερ), Λοσίγια, Μπέρο, Πατσιέντσια (65’ Χόφμαν), Αντβί Αντζέι (88’ Ντάσνερ), Σλότερμπεκ.

ΒΕΡΝΤΕΡ: Τσέτερερ, Γιουνγκ, Σταρκ, Στάγκε (85′ Λίνεν), Ντουκς, Βάιζερ, Μπιτενκούρ (80’ Βολτεμέιντ), Νάιμαχ (Σμιντ), Μπορέ (73’ Κοβνάτσκι), Αγκού (81’ Ντέμαν), Φριντλ.