Οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν το μεγάλο “μπαμ” με τον διεθνή Σέρβο αμυντικό μέσο, κάνοντάς τον δικό τους για τα επόμενα 3+1 χρόνια.

Το Τριφύλλι του πρόσφερε ένα βασικό συμβόλαιο, με αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά κι ένα πολύ ελκυστικό πρότζεκτ, δίνοντάς του τη δυνατότητα να κάνει πρωταθλητισμό και να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Βεβαίως ο Παναθηναϊκός δεν “έπαιζε” μόνος του για τον 29χρονο άσο. Δεν ήταν μόνο η επίσης πολύ καλή πρόταση ανανέωσης στον παίκτη από τη Χετάφε, αλλά και οι άλλες προσφορές που είχε στα χέρια του.

Και μπορεί το προηγούμενο διάστημα να είχε “παίξει” δυνατά το όνομά του για τον ΠΑΟΚ, η αλήθεια ωστόσο είναι πως σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο ο Δικέφαλος δεν ασχολήθηκε μαζί του. Αντιθέτως εκείνος που μπήκε με… φούρια στην υπόθεση ήταν ο Ολυμπιακός!

Τις τελευταίες μέρες οι Πειραιώτες κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Μαξίμοβιτς, ωστόσο ο διεθνής μέσος προτίμησε την προσφορά και το πρότζεκτ του Παναθηναϊκό κι έτσι για τα επόμενα -τουλάχιστον- τρία χρόνια θα αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος.